16/03/2018

Συμμετοχή στη 2η Διεθνή Έκθεση Verde.tec

Η ΑΣΠΡΟΦΟΣ συμμετείχε με περίπτερο και παρουσίαση στη 2η Διεθνή Έκθεση Verde.tec που φιλοξενήθηκε στο M.E.C. Παιανίας από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου. Βασικός άξονας της έκθεσης ήταν η πράσινη και γαλάζια ενέργεια, οι τεχνολογίες περιβάλλοντος για την εξοικονόμηση πόρων και η υιοθέτηση των αρχών της κυκλικής οικονομίας με στόχο τη βελτίωση της εθνικής οικονομίας. Στην έκθεση συμμετείχαν Δημόσιοι Φορείς, Δήμοι, Περιφέρειες, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Πολυτεχνείο, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και αρκετές ιδιωτικές εταιρίες.

Η παρουσίαση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου με θέμα: «Κοινωνική και Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Έργων στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» με ομιλητές την κα. Γάζελα Μυρσίνη (Τμήμα Ανάπτυξης Δραστηριοτήτων) και τον κ. Χουρμουζιάδη Δημήτρη (Τμήμα Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Αδειοδοτήσεων). Στην παρουσίαση αναλύθηκαν οι τρόποι αξιοποίησης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τους εμπλεκόμενους φορείς στο πλαίσιο αδειοδότησης ενός έργου ώστε να επιτευχθεί βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του έργου.

Στο περίπτερο ήταν παρόντα σε μόνιμη βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της Εταιρίας μας. Οι επισκέπτες έθεσαν ερωτήσεις για τις δραστηριότητες της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και τις παρεχόμενες υπηρεσίες όσον αφορά στο περιβάλλον, στις μελέτες αδειοδοτήσεων και περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχουν εκπονηθεί για τα μεγάλα έργα όπως ο TAP. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα έργα και τις παρεχόμενες περιβαλλοντικές υπηρεσίες σε αυτά.

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies