14/11/2017

Η ASPROFOS παρευρέθη στο 5ο Ενεργειακό Συμπόσιο στην Κύπρο

Το 5ο Ενεργειακό Συμπόσιο με θέμα: «Κύπρος: Η Νέα Ενεργειακή Πύλη της Ευρώπης» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, στην Λευκωσία, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου αναλύθηκαν στο Συμπόσιο, καλύπτοντας συγκεκριμένα θέματα περιφερειακών συνεργασιών μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου και Ισραήλ σύμφωνα με τις νέες γεωπολιτικές ισορροπίες και προκλήσεις.

Παραβρέθηκαν στο Συμπόσιο σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα όπως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και Υπουργοί καθώς και στελέχη εταιρειών, πρόσωπα του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες.  Η ατζέντα κάλυπτε σημαντικότατα θέματα της περιοχής όπως η ενεργειακή στρατηγική της Δημοκρατίας της Κύπρου όσον αφορά την έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, οι συνεργασίες στον ενεργειακό τομέα μεταξύ των χωρών της ευρύτερης περιοχής, οι επενδύσεις ενεργειακών εταιρειών στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο κλπ.

Στελέχη της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Asprofos παρακολούθησαν το Συμπόσιο, έχοντας ως στόχο τη διεύρυνση της παρουσίας της Εταιρείας στην Κύπρο και γενικότερα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies