ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τα διυλιστήρια είναι η βασική μας δραστηριότητα. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει υψηλών απαιτήσεων τεχνικές υπηρεσίες από την αρχική φάση του έργου έως την έναρξη λειτουργίας του. Η αποδεδειγμένη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε πελατοκεντρικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις στους πελάτες μας.
Η ASPROFOS Engineering έχει εκτενέστατο κατάλογο έργων που καλύπτουν άνω των 4.000Km αγωγών υψηλής και μέσης πίεσης σε έντονα σεισμογενείς  και ορεινές περιοχές καθώς και μετρητικούς / ρυθμιστικούς σταθμούς, σταθμούς συμπίεσης, δίκτυα διανομής κλπ.
Από την ίδρυσή της, η ASPROFOS παρέχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στον τομέα ηλεκτροπαραγωγής, εστιάζοντας κυρίως σε ολοκληρωμένα ενεργειακά έργα.
Τα διαφόρων ειδικοτήτων τμήματα μελετών που διαθέτουμε διασφαλίζουν την επιτυχή  και έγκαιρη υλοποίηση του έργου, με εξειδικευμένες και οικονομικά αποδοτικές ως προς τον πελάτη λύσεις.
Παρέχουμε ευρέως φάσματος περιβαλλοντικές υπηρεσίες - από την περιβαλλοντική μελέτη και αδειοδότηση έως τη δημόσια διαβούλευση.